Bigjigs T-rex alagút

VAN
Raktárkészlet:
Bigjigs T-rex alagút
Bigjigs T-rex alagút
Bigjigs T-rex alagút
Bigjigs T-rex alagút
5 990 Ft
Ez az izgalmas T-rex alagút a Bigjigs Dino-sorozat darabja.
Vajon elég bátor vagy ahhoz, hogy áttold rajta a vonatod?
Vigyázz, mert egy Petrodactylus őrzi a bejáratot és egy T-rex is lesben áll..
A Bigjigs Dino-sorozat T-rex alagútja fantázia világba repíti a kicsiket, ahogy próbálnak átjutni vonatukkal ezen a félelmetes alagúton.
A Bigjigs Rail Brand a legtöbb, fából készült vasúti pályarendszer márka elemeivel kompatibilis.

Minőségi alapanyagkból készült, EU szabványok szerint.
Részletek
A Bigjigs vasút egyike a legkomplexebb vasutaknak. Pályáink és kiegészítőink magas minőségű, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak.
A vonatozás nem csak a kisfiúk kedvenc időtöltése, de fejlődésük szempontjából az egyik legfontosabb szerepjáték is. Nem mindegy, hogyan építik a sínt, nem mindegy, melyik elemet hova illesztik, hiszen ha nem tökéletes az alkotás, nem fog a vonat eljutni a célig. A Bigjigs küldetése éppen az, hogy a szórakoztatáson túl játszva fejlesszék a kicsiket. Bigjigs vasút minden eleme kompatibilis egymással, így szabadon variálhatóak a szettek, és sosem válik unalmassá a játék. A kisvonatok, mozdonyok, vonat-szettek, pályák és minden egyéb kiegészítő folyamatosan gyűjthető, így egy fő elemmel évekig eljátszanak a gyerekek, hiszen mindig érkezhet valami újdonság születésnapra, névnapra, karácsonyra. Bízza magát a Bigjigs közel 30 éves tapasztalatára, válasszon a legnépszerűbb kreatív fajáték márka több ezer terméke és kiegészítője közül.
Adatok
gyártó
Bigjigs
Magichorse szinkron
1
garancia
6 hónap
Cikkszám
BJT244
Hasonló termékek
Raktáron
4 990 Ft
Raktáron
6 990 Ft
Raktáron
6 990 Ft