Új jelszó kérése
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Facebook

Termék részletek


Bigjigs város és vidék vonatszett

Bigjigs város és vidék vonatszett
  • Bigjigs város és vidék vonatszett
  • Bigjigs város és vidék vonatszett
23 590 Ft
A fantáziadús fiatal elmék mindkét világot egyenlő módon élvezhetik ezzel a városi és vidéki vasút szettel.
Az állomástól utazz a vidéki boltba az erdőn keresztül és a tó mellett miután újra hazatérsz. Faházak, autók, városi és vidéki emberek plusz egy sorompó és egy hajó fog végtelen lehetőségeket kínálni a gyerekeknek.
101 darabból áll. Egyéb kiegészítőkkel a szettet tovább lehet bővíteni.
A legtöbb fából készült útszerkezet játékok összekapcsolhatóak a Bigjigs vasúttal.
Jó minőségű, nagy felelőséggel kiválasztott alapanyagokból készült.

A jelenlegi európai biztonsági előírásoknak megfelel. 3 éves kor felett.

Szélesség: 1.02m, mélység: 76cm (összeszerelve).

A Bigjigs vasút egyike a legkomplexebb vasutaknak. A fából készült vasúti termékek széles tárháza (vonat-út, vonat szettek, vonatok, vonat-asztalok, és egyebek) miatt a Bigjigs vasút a tökéletes választás mind az újonnan készülő, mind a már meglévő és bővítésre váró vasutak esetében.
  • A Bigjigs vasút egyike a legkomplexebb vasutaknak. Pályáink és kiegészítőink magas minőségű, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak.
    A vonatozás nem csak a kisfiúk kedvenc időtöltése, de fejlődésük szempontjából az egyik legfontosabb szerepjáték is. Nem mindegy, hogyan építik a sínt, nem mindegy, melyik elemet hova illesztik, hiszen ha nem tökéletes az alkotás, nem fog a vonat eljutni a célig. A Bigjigs küldetése éppen az, hogy a szórakoztatáson túl játszva fejlesszék a kicsiket. Bigjigs vasút minden eleme kompatibilis egymással, így szabadon variálhatóak a szettek, és sosem válik unalmassá a játék. A kisvonatok, mozdonyok, vonat-szettek, pályák és minden egyéb kiegészítő folyamatosan gyűjthető, így egy fő elemmel évekig eljátszanak a gyerekek, hiszen mindig érkezhet valami újdonság születésnapra, névnapra, karácsonyra. Bízza magát a Bigjigs közel 30 éves tapasztalatára, válasszon a legnépszerűbb kreatív fajáték márka több ezer terméke és kiegészítője közül.
Webáruház készítés