Új jelszó kérése
Monkie Shop

Gondevők

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
3
7
3
0
8
7
Facebook

Boltok, forgalmazók

http://www.bigjigs.hu/boltok

Figyelem! Nem mindegyik üzleteben található meg a teljes választék - ezért kérjük, érdeklődjön előzetesen a bolti készletekről.

- Mini-manó Babacentrum, 1149 Budapest, Nagy Lajos Király útja 112.

- Monkie Shop - 1114 Budapest, Kanizsai utca 1.

- Magic Box Játékbolt, 1042 Budapest, Árpád út 51-53.

- Okosjáték, 1163 Budapest, Veres Péter út 99.

- Asti bababoltok, 1095 Budapest Soroksári út 110-112.

- GALAXY Játékáruház, 1152 Budapest, Szentmihályi út 167. - csak favonat!

- JÁTÉKBOX - Duna Plaza - csak favonat!

Bigjigs játékok már Magyarországon is!

 

„Bigjigs Toys” Európában és világszerte jól ismert név a fajátékok piacán. Közel 30 éves múltra visszatekintő cég napjainkban az egyik legnagyobb és legszélesebb választékot kínálja kreatív fajátékokból. Az angliai cég magyarországi képviselője a MAGIC HORSE KFT, a Bigjigs termékek kizárólagos hazai forgalmazója.

 

A Bigjigs közel 2000 magas minőségű terméke, többek között a nagy népszerűségnek örvendő „Bigjigs Rail” vagyis vonat kollekciója mostantól Magyarországon is kapható. Nemcsak pályarendszerek, vonatok és sínek, de sok-sok kiegészítő is kapható kínálatunkban – fűtőház, vonatmosó, szénrakodó, javítóműhelyek és még sok minden más, ami teljessé teszi a vonatozás élményt gyermekeink számára. A favonatkozhoz hasonlóan került kialakításra a "Bigjigs Road", amely fa kisautók, daruk és úthálózatok izgalmas játékát ígéri. A vonat és úthálózat elemei egymással kompatibilisek és néhány összekötő elemmel egy egész közlekedési pályarendszert építhet gyermekünk. A Bigjigs vonat- és úthálózat elemi minden vezető favonat gyártó termékeivel kompatibilisek.

 

Természetesen a kislányokra is gondolunk. Nekik készültek a Bigjigs meseszép  fa babaházai, hercegnő kastélyok és sok-sok konyhai  felszerelés és berendezés is megtalálható kínálatunkban, minden ami egy „igazi” játék konyhához kell! 

 

A kislányok nagy kedvence a rongybaba, mert puha és olyan jó ölelgetni és vele aludni. A Bigjigs választékában minden kislány megtalálja a kedvencét.

 

Hamarosan itt a nyár és irány a természet! Ha az Ön gyermeke igazi kis felfedező, akkor nálunk biztos, hogy sok izgalmas játékot talál. Lepkeháló, nagyító, bogárház, virágprés, hinták, futóbiciklik és  még sok egyéb szabadtéri - kerti játék és eszköz. Kínálatunkban megtalálja a TWIGZ kerti szerszámait és  osztrák GOWI cég kiváló minőségű műanyag homokozó termékeit is.

 

A játékok mellett a zenei fejlesztésre is nagy hangsúlyt fektetünk, melyet már egészen kiskorban érdemes elkezdeni. Ehhez kínálunk sok, szép és érdekes hangszert, hogy minden gyerek megtalálja a hozzá legjobban illőt. Csörgők, dobok, furulya, kereplő , xilofon és még sok más játék hangszer – mert zenélni jó!

 

Cégünk kínálatában megtalálja az angol Orchard Toys sokszorosan díjnyertes fejlesztő társasjátékait is, melyek már 18 hónapos kortól 12 éves korig remek szórakozást és egyben játékos tanulást is jelentek gyermekeink számára.

 

Természetesen a legkisebbekre is gondolunk, nekik készültek a Baby Bigjigs termékek, melyek kiváló minőségű, meleg tapintású fából készültek, kreatívak, ötletesek és játszva fejlesztik a babákat. 6 hónapos kortól kínálunk fejlesztő játékokat, végigkövetve a kisgyermekek fejlődési ciklusát, így a Bigjigs mindig az életkorának megfelelő játékot nyújtani a gyerekeknek. A játékok a legszigorúbb EU szabványoknak megfelelően készülnek, így nemcsak szépek, de biztonságosak is.

 

A Monkie Kft büszke arra, hogy a Bigjigs termékeket bemutathatja a magyar gyermekeknek és felnőtteknek is. Ezek a játékok ötletesek, egyediek, tartósak és minden gyerekszoba díszévé válnak.

Mottónk: azokat a játékokat szeretjük amelyek nemcsak szórakoztatnak, de játék közben fejlesztik és tanítják is gyermekeinket.

 

Webáruház készítés