Bigjigs játékok már Magyarországon is!

 

„Bigjigs Toys” Európában és világszerte jól ismert név a fajátékok piacán. Közel 30 éves múltra visszatekintő cég napjainkban az egyik legnagyobb és legszélesebb választékot kínálja kreatív fajátékokból. Az angliai cég magyarországi képviselője a MONKIE KFT, a Bigjigs termékek kizárólagos hazai forgalmazója.

 

A Bigjigs közel 2000 magas minőségű terméke, többek között a nagy népszerűségnek örvendő „Bigjigs Rail” vagyis vonat kollekciója mostantól Magyarországon is kapható. Nemcsak pályarendszerek, vonatok és sínek, de sok-sok kiegészítő is kapható kínálatunkban – fűtőház, vonatmosó, szénrakodó, javítóműhelyek és még sok minden más, ami teljessé teszi a vonatozás élményt gyermekeink számára. A favonatkozhoz hasonlóan került kialakításra a "Bigjigs Road", amely fa kisautók, daruk és úthálózatok izgalmas játékát ígéri. A vonat és úthálózat elemei egymással kompatibilisek és néhány összekötő elemmel egy egész közlekedési pályarendszert építhet gyermekünk. A Bigjigs vonat- és úthálózat elemi minden vezető favonat gyártó termékeivel kompatibilisek.

 

Természetesen a kislányokra is gondolunk. Nekik készültek a Bigjigs meseszép  fa babaházai, hercegnő kastélyok és sok-sok konyhai  felszerelés és berendezés is megtalálható kínálatunkban, minden ami egy „igazi” játék konyhához kell! 

 

A kislányok nagy kedvence a rongybaba, mert puha és olyan jó ölelgetni és vele aludni. A Bigjigs választékában minden kislány megtalálja a kedvencét.

 

 

A játékok mellett a zenei fejlesztésre is nagy hangsúlyt fektetünk, melyet már egészen kiskorban érdemes elkezdeni. Ehhez kínálunk sok, szép és érdekes hangszert, hogy minden gyerek megtalálja a hozzá legjobban illőt. Csörgők, dobok, furulya, kereplő , xilofon és még sok más játék hangszer – mert zenélni jó!

 

 

Természetesen a legkisebbekre is gondolunk, nekik készültek a Baby Bigjigs termékek, melyek kiváló minőségű, meleg tapintású fából készültek, kreatívak, ötletesek és játszva fejlesztik a babákat. 6 hónapos kortól kínálunk fejlesztő játékokat, végigkövetve a kisgyermekek fejlődési ciklusát, így a Bigjigs mindig az életkorának megfelelő játékot nyújtani a gyerekeknek. A játékok a legszigorúbb EU szabványoknak megfelelően készülnek, így nemcsak szépek, de biztonságosak is.

 

A Monkie Kft büszke arra, hogy a Bigjigs termékeket bemutathatja a magyar gyermekeknek és felnőtteknek is. Ezek a játékok ötletesek, egyediek, tartósak és minden gyerekszoba díszévé válnak.

Mottónk: azokat a játékokat szeretjük amelyek nemcsak szórakoztatnak, de játék közben fejlesztik és tanítják is gyermekeinket.

 

Elérhetőségünk:

MONKIE KFT. hivatalos Magyarországi forgalmazó

Üzlet: Monkie Shop 1114 Budapest, Kanizsai utca 1.

Telefon: +3617923820

monkie-shop