Bigjigs vasúti felüljáró és állomás autópályához

Nincs raktáron
Bigjigs vasúti felüljáró és állomás autópályához
Bigjigs vasúti felüljáró és állomás autópályához
Bigjigs vasúti felüljáró és állomás autópályához
Bigjigs vasúti felüljáró és állomás autópályához
7 650 Ft
Egységár: 1 530 Ft/db
Míg odalent az utakon versenyez a forgalom, ez az elem lehetővé teszi az utasoknak, hogy eljussanak a fenti vonatokhoz. Élénk lépcsővel lehet a fenti állomást megközelíteni.
Bigjigs úti és vasúti összekapcsoló elem. Összekapcsolja a vasutakat az utakkal, hogy a gyerekeknek még több interakciója lehessen. 5 darabból álló csomag.
A legtöbb fából készült útszerkezet játékok összekapcsolhatóak a Bigjigs vasúttal.
Jó minőségű, nagy felelőséggel kiválasztott alapanyagokból készült. A jelenlegi európai biztonsági előírásoknak megfelel.

3 éves kor felett.
Magasság: 105mm, szélesség: 170mm, mélység: 163mm.

A Bigjigs vasút egyike a legkomplexebb vasutaknak. A fából készült vasúti termékek széles tárháza (vonat-út, vonat szettek, vonatok, vonat-asztalok, és egyebek) miatt a Bigjigs vasút a tökéletes választás mind az újonnan készülő, mind a már meglévő és bővítésre váró vasutak esetében.
Részletek
A Bigjigs vasút egyike a legkomplexebb vasutaknak. Pályáink és kiegészítőink magas minőségű, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak.
A vonatozás nem csak a kisfiúk kedvenc időtöltése, de fejlődésük szempontjából az egyik legfontosabb szerepjáték is. Nem mindegy, hogyan építik a sínt, nem mindegy, melyik elemet hova illesztik, hiszen ha nem tökéletes az alkotás, nem fog a vonat eljutni a célig. A Bigjigs küldetése éppen az, hogy a szórakoztatáson túl játszva fejlesszék a kicsiket. Bigjigs vasút minden eleme kompatibilis egymással, így szabadon variálhatóak a szettek, és sosem válik unalmassá a játék. A kisvonatok, mozdonyok, vonat-szettek, pályák és minden egyéb kiegészítő folyamatosan gyűjthető, így egy fő elemmel évekig eljátszanak a gyerekek, hiszen mindig érkezhet valami újdonság születésnapra, névnapra, karácsonyra. Bízza magát a Bigjigs közel 30 éves tapasztalatára, válasszon a legnépszerűbb kreatív fajáték márka több ezer terméke és kiegészítője közül.
Adatok
gyártó
Bigjigs
Magichorse szinkron
1
garancia
6 hónap
Cikkszám
BJT237