Bigjigs városi vonatszett - terepasztal

Nincs raktáron
Bigjigs városi vonatszett - terepasztal
Bigjigs városi vonatszett - terepasztal
Bigjigs városi vonatszett - terepasztal
Bigjigs városi vonatszett - terepasztal
52 190 Ft
Egységár: 856 Ft/db
Ez a hatalmas városi vonatszett egy terepasztalra építhető várost ábrázol, színes épületekkel, helikopter leszálló-pályával, hidakkal és megannyi érdekes és kreatív elemmel. A 61 darabból álló játék biztosan hosszú órákra lefoglalja majd a kisebbeket. Rengeteg szerepjátékot kínál, emellett fejleszti a kézügyességet és a szem-kéz koordinációját. A gyerekek tájékozódásának fejlesztése elengedhetetlen a biztonságuk érdekében. Ez a komplex városi vasút pálya fejleszti a gyerekek ügyességét, megtanítja őket az alapvető szabályokra, irányítja figyelmüket. Fontos tudnivalókat tanulhatnak meg játszva, szórakozva. A Bigjigs pályái és kiegészítői magas minőségű, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, és megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak.
A vonatozás nem csak a kisfiúk és kislányok kedvenc időtöltése, de fejlődésük szempontjából az egyik legfontosabb szerepjáték is. Nem mindegy, hogyan építik a sínt, nem mindegy, melyik elemet hova illesztik, hiszen ha nem tökéletes az alkotás, nem fog a vonat eljutni a célig. A Bigjigs küldetése éppen az, hogy a szórakoztatáson túl játszva fejlesszék a kicsiket. Bigjigs vasút minden eleme kompatibilis egymással, így szabadon variálhatóak a szettek, és sosem válik unalmassá a játék. Bízza magát a Bigjigs közel 30 éves tapasztalatára, válasszon a legnépszerűbb kreatív fajáték márka több ezer terméke és kiegészítője közül.
3 éves kortól ajánlott. Az asztal lapra szerelve érkezik egy egyszerű összeállítási útmutatóval.
Méretei:
W: 102.50cm H: 32.00cm D: 73.00cm GW: 14.10kg
Részletek
A Bigjigs vasút egyike a legkomplexebb vasutaknak. Pályáink és kiegészítőink magas minőségű, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak.
A vonatozás nem csak a kisfiúk kedvenc időtöltése, de fejlődésük szempontjából az egyik legfontosabb szerepjáték is. Nem mindegy, hogyan építik a sínt, nem mindegy, melyik elemet hova illesztik, hiszen ha nem tökéletes az alkotás, nem fog a vonat eljutni a célig. A Bigjigs küldetése éppen az, hogy a szórakoztatáson túl játszva fejlesszék a kicsiket. Bigjigs vasút minden eleme kompatibilis egymással, így szabadon variálhatóak a szettek, és sosem válik unalmassá a játék. A kisvonatok, mozdonyok, vonat-szettek, pályák és minden egyéb kiegészítő folyamatosan gyűjthető, így egy fő elemmel évekig eljátszanak a gyerekek, hiszen mindig érkezhet valami újdonság születésnapra, névnapra, karácsonyra. Bízza magát a Bigjigs közel 30 éves tapasztalatára, válasszon a legnépszerűbb kreatív fajáték márka több ezer terméke és kiegészítője közül.
Adatok
gyártó
Bigjigs
Magichorse szinkron
1
garancia
6 hónap
Cikkszám
BJT045
Hasonló termékek