Új jelszó kérése
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Facebook

Termék részletek


Bigjigs városi autópálya és vasútpálya szett

Raktárkészlet: NINCS
Bigjigs városi autópálya és vasútpálya szett
  • Bigjigs városi autópálya és vasútpálya szett
  • Bigjigs városi autópálya és vasútpálya szett
  • Bigjigs városi autópálya és vasútpálya szett
43 390 Ft
Egységár: 402 Ft/db
Nincs raktáron!
Élvezzük ki a Bigjigs úr és vasútrendszerét egyenlő mértékben! Ez a nagyszabású fából készült szett a kreatív játékra bátorítja a kicsiket, és a különféle kiegészítőkkel hosszú órákra ragadja őket magával. Vonatok és autók várakoznak az átkelőnél, az utasok a pályaudvaron, és még egy csónak is áll az utasok rendelkezésére, hogy átkeljenek a tavon. Bigjigs út és vasút összekapcsolható termék. Az úti és vasúti rendszereket össze lehet kapcsolni, hogy még több interakciót kölcsönözzön a gyerekeknek. 108 darabból álló szett. Egyéb kiegészítőkkel a szettet tovább lehet bővíteni. A legtöbb fából készült útszerkezet játékok összekapcsolhatóak a Bigjigs vasúttal. Jó minőségű, nagy felelőséggel kiválasztott alapanyagokból készült. A jelenlegi európai biztonsági előírásoknak megfelel.
3 éves kor felett.
Szélesség: 2.1m, mélység: 85cm (összerakva).
108 darabból (vonatok, járművek, épületek, figurák és jelzések) áll.
  • A Bigjigs vasút egyike a legkomplexebb vasutaknak. Pályáink és kiegészítőink magas minőségű, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak.
    A vonatozás nem csak a kisfiúk kedvenc időtöltése, de fejlődésük szempontjából az egyik legfontosabb szerepjáték is. Nem mindegy, hogyan építik a sínt, nem mindegy, melyik elemet hova illesztik, hiszen ha nem tökéletes az alkotás, nem fog a vonat eljutni a célig. A Bigjigs küldetése éppen az, hogy a szórakoztatáson túl játszva fejlesszék a kicsiket. Bigjigs vasút minden eleme kompatibilis egymással, így szabadon variálhatóak a szettek, és sosem válik unalmassá a játék. A kisvonatok, mozdonyok, vonat-szettek, pályák és minden egyéb kiegészítő folyamatosan gyűjthető, így egy fő elemmel évekig eljátszanak a gyerekek, hiszen mindig érkezhet valami újdonság születésnapra, névnapra, karácsonyra. Bízza magát a Bigjigs közel 30 éves tapasztalatára, válasszon a legnépszerűbb kreatív fajáték márka több ezer terméke és kiegészítője közül.
Webáruház készítés