Bigjigs tehervonat szett exluzív fa tároló dobozba

VAN
Raktárkészlet:
Bigjigs tehervonat szett exluzív fa tároló dobozba
50 690 Ft
Egységár: 390 Ft/db
A Bigjigs vasút egyike a legkomplexebb vasutaknak.
Ez a terjedelmes fa vonat szett 130 darabbal, köztük egy éjjel nappali szervizállomássassal és forgató koronggal ragadja magával a kicsiket.
Két mozdony húz egy élénken színezett utasszállítót vagy egy ipari trélert.
Házak, autók, táj, jelzések, munkások és falusiak népesítik be a tájat.
A fa tároló doboznak köszönhetően, minden el lehet pakolni.
Jó minőségű, nagy felelősséggel kiválasztott alapanyagokból készült. A jelenlegi európai biztonsági előírásoknak megfelel.
3 éves kor felett.
Szélesség: 1.023m, mélység: 86cm (összeszerelve).
Részletek
A Bigjigs vasút egyike a legkomplexebb vasutaknak. Pályáink és kiegészítőink magas minőségű, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak.
A vonatozás nem csak a kisfiúk kedvenc időtöltése, de fejlődésük szempontjából az egyik legfontosabb szerepjáték is. Nem mindegy, hogyan építik a sínt, nem mindegy, melyik elemet hova illesztik, hiszen ha nem tökéletes az alkotás, nem fog a vonat eljutni a célig. A Bigjigs küldetése éppen az, hogy a szórakoztatáson túl játszva fejlesszék a kicsiket. Bigjigs vasút minden eleme kompatibilis egymással, így szabadon variálhatóak a szettek, és sosem válik unalmassá a játék. A kisvonatok, mozdonyok, vonat-szettek, pályák és minden egyéb kiegészítő folyamatosan gyűjthető, így egy fő elemmel évekig eljátszanak a gyerekek, hiszen mindig érkezhet valami újdonság születésnapra, névnapra, karácsonyra. Bízza magát a Bigjigs közel 30 éves tapasztalatára, válasszon a legnépszerűbb kreatív fajáték márka több ezer terméke és kiegészítője közül.
Adatok
gyártó
Bigjigs
Magichorse szinkron
1
garancia
6 hónap
Cikkszám
BJT017
Hasonló termékek