Bigjigs szafari állatok - kocka puzzle

VAN
Raktárkészlet:
Bigjigs szafari állatok - kocka puzzle
2 390 Ft
Egységár: 266 Ft/db
A kilenc, fából készült kocka puzzle darabból hat különböző képet lehet kirakni. Forgasd addig a kockát, amíg a kívánt kép kirakásához szükséges oldalát megtalálod.
Valamennyi puzzle darabot a kicsi kezekhez méretezték, hogy könnyen felemelhessék, megfoghassák, megvizsgálhassák és felcserélhessék azokat.
Segíti a kézügyesség, az összeillesztő készség és a koncentráció fejlődését.
Praktikus mérete lehetővé teszi, hogy akár otthon, akár utazás során kitűnő játszótárs legyen.
A fából készült dobozt használhatjuk puzzle alapnak is (főleg utazás során nagyon hasznos ez) de a puzzle darabok biztonságos tárolására is szolgál.
Magas minőségű, gondosan válogatott anyagokból készült. Megfelel az érvényben lévő európai biztonsági szabványoknak.

18 hónapos kortól.
Magasság: 125mm, Szélesség: 125mm, Mélység: 14mm.

9 puzzle darab.
Részletek
A kilenc, fából készült kocka puzzle darabból hat különböző képet lehet kirakni. Mindegyik képen egy kedves háziállat található. A feladat lényege, hogy a gyerekek addig forgassák a kockákat, amíg a kívánt állat képének kirakásához szükséges oldalát meg nem találták. Valamennyi kirakó darabot a kicsi kezekhez méretezték, hogy könnyen felemelhessék, megfoghassák, megvizsgálhassák és felcserélhessék azokat. Ennek köszönhetően bátran gyakorolhatják a képek kirakását, nem szegi kedvüket a nehézsége, vidám színeivel és állatmintáival pedig minden gyereket levesz a lábáról. A Bigjigs célja és küldetése, hogy a szórakoztatáson és az esztétikai élményen túl fejlessze és tanítsa a gyerekeket, így ez a fa állatos puzzle is ezt a célt szolgálja. Javítja a kézügyességet, a szem és kezek koordinációját, valamint a koncentráció fejlődését. A játékhoz tartozik egy fa dobozka, ami igazán praktikus, hiszen akár otthon a szőnyegen ülve, akár utazás közben segít a lurkóknak a kép pontos összeállításában, illetve biztonságos tárolásában. A játék magas minőségű, gondosan válogatott anyagokból készült és megfelel az érvényben lévő európai biztonsági szabványoknak.
18+ hónapos kortól ajánlott.
Magasság: 125 mm, Szélesség: 125 mm, Mélység: 14 mm.
Tartalma: 9 puzzle darab, egy tároló doboz


Adatok
gyártó
Bigjigs
Magichorse szinkron
1
garancia
6 hónap
Cikkszám
BJ512