Új jelszó kérése
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Facebook

Termék részletek


Bigjigs sínszállító vagon

Bigjigs sínszállító vagon
 • Bigjigs sínszállító vagon
3 840 Ft
Egységár: 1 280 Ft/db
Nincs raktáron!
A jövő mérnökeit hívja! Ez a sínlerakó vagon saját síndarabokkal rendelkezik, amelyeket képes elhelyezni. A daru többféle irányba mozgatható.
A mágneses kapcsok lehetővé teszik, hogy a többi elemmel összekapcsolható legyen. 3 darabból áll.
A Bigjigs vasút egyike a legkomplexebb vasutaknak. Pályáink és kiegészítőink magas minőségű, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak.
A vonatozás nem csak a gyerekek kedvenc időtöltése, de fejlődésük szempontjából az egyik legfontosabb szerepjáték is. Nem mindegy, hogyan építik a sínt, nem mindegy, melyik elemet hova illesztik, hiszen ha nem tökéletes az alkotás, nem fog a vonat eljutni a célig. A Bigjigs küldetése éppen az, hogy a szórakoztatáson túl játszva fejlesszék a kicsiket. Bigjigs vasút minden eleme kompatibilis egymással, így szabadon variálhatóak a szettek, és sosem válik unalmassá a játék. A kisvonatok, mozdonyok, vonat-szettek, pályák és minden egyéb kiegészítő folyamatosan gyűjthető, így egy fő elemmel évekig eljátszanak a gyerekek, hiszen mindig érkezhet valami újdonság születésnapra, névnapra, karácsonyra. Bízza magát a Bigjigs közel 30 éves tapasztalatára, válasszon a legnépszerűbb kreatív fajáték márka több ezer terméke és kiegészítője közül.

3 éves kor felett.
Hossz: 165mm.

 • Légy kreatív ezzel a sínlerakó vagonnal, mely saját síndarabokkal rendelkezik.
  A daru forgatható és az ég fele fordítható. Összesen 3 darab.
  A mágneses rögzítők miatt a mozdony bármely Bigjigs vagonhoz tud csatlakozni.
  Más fa-vasút rendszerekkel kompatibilis.
  Jó minőségű, nagy felelőséggel kiválasztott alapanyagokból készült. A jelenlegi európai biztonsági előírásoknak megfelel.
 • gyártó
  Bigjigs
  Magichorse szinkron
  1
  garancia
  6 hónap
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  BJT417
Webáruház készítés