Bigjigs nyolcas pálya vonatszett

Nincs raktáron
Bigjigs nyolcas pálya vonatszett
Bigjigs nyolcas pálya vonatszett
Bigjigs nyolcas pálya vonatszett
Bigjigs nyolcas pálya vonatszett
11 990 Ft
Ez a klasszikus fából készült pálya- és vonatszett aranyérmes lett az Egyesült Királyság legnagyobb független játék kereskedőjének, a Toyshop "Legjobb Fa Játék" kategóriájában.
A Bigjigs vasút egyike a legkomplexebb vasutaknak. Pályáink és kiegészítőink magas minőségű, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak.
A vonatozás nem csak a kisfiúk kedvenc időtöltése, de fejlődésük szempontjából az egyik legfontosabb szerepjáték is. Nem mindegy, hogyan építik a sínt, nem mindegy, melyik elemet hova illesztik, hiszen ha nem tökéletes az alkotás, nem fog a vonat eljutni a célig. A Bigjigs küldetése éppen az, hogy a szórakoztatáson túl játszva fejlesszék a kicsiket. Bigjigs vasút minden eleme kompatibilis egymással, így szabadon variálhatóak a szettek, és sosem válik unalmassá a játék. A kisvonatok, mozdonyok, vonat-szettek, pályák és minden egyéb kiegészítő folyamatosan gyűjthető, így egy fő elemmel évekig eljátszanak a gyerekek, hiszen mindig érkezhet valami újdonság születésnapra, névnapra, karácsonyra. Bízza magát a Bigjigs közel 30 éves tapasztalatára, válasszon a legnépszerűbb kreatív fajáték márka több ezer terméke és kiegészítője közül.
A csomag 40 elemből áll, köztük egy mozdonyt, három hozzá és egymáshoz illeszthető vagont, fa házikót, figurákat, autót, jelzőtáblát és fákat tartalmaz.
3 éves kor felett ajánlott.
A termék méretei összeszerelve: szélesség 1,02 m, mélység 46 cm.
Adatok
gyártó
Bigjigs
Magichorse szinkron
1
garancia
6 hónap
Cikkszám
BJT012
Hasonló termékek