Bigjigs magassági vasútpálya

Nincs raktáron
Bigjigs magassági vasútpálya
Bigjigs magassági vasútpálya
Bigjigs magassági vasútpálya
Bigjigs magassági vasútpálya
Bigjigs magassági vasútpálya
Bigjigs magassági vasútpálya
12 290 Ft
Egységár: 455 Ft/db
Lenyűgöző hajtűkanyarok majd egy kellemes lejtő vissza a földre - mi nem lenne szerethető ebben a magas szintű kiegészítő csomagban? Egy remek kiegészítő mely létrehozza a saját forgatókönyvét. Az emelkedők segítségével juss el a világ tetejére, majd lassan ereszkedj le onnan. 27 darabból áll.
A legtöbb fából készült útszerkezet játékok összekapcsolhatóak a Bigjigs vasúttal.
Jó minőségű, nagy felelősséggel kiválasztott alapanyagokból készült. A jelenlegi európai biztonsági előírásoknak megfelel.

3 éves kor felett.

A Bigjigs vasút egyike a legkomplexebb vasutaknak. Pályáink és kiegészítőink magas minőségű, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak.
A vonatozás nem csak a gyerekek kedvenc időtöltése, de fejlődésük szempontjából az egyik legfontosabb szerepjáték is. Nem mindegy, hogyan építik a sínt, nem mindegy, melyik elemet hova illesztik, hiszen ha nem tökéletes az alkotás, nem fog a vonat eljutni a célig. A Bigjigs küldetése éppen az, hogy a szórakoztatáson túl játszva fejlesszék a kicsiket. Bigjigs vasút minden eleme kompatibilis egymással, így szabadon variálhatóak a szettek, és sosem válik unalmassá a játék. A kisvonatok, mozdonyok, vonat-szettek, pályák és minden egyéb kiegészítő folyamatosan gyűjthető, így egy fő elemmel évekig eljátszanak a gyerekek, hiszen mindig érkezhet valami újdonság születésnapra, névnapra, karácsonyra. Bízza magát a Bigjigs közel 30 éves tapasztalatára, válasszon a legnépszerűbb kreatív fajáték márka több ezer terméke és kiegészítője közül.
Részletek
Mássz fel a világ tetejére majd gyere le újra a földre.
Minden alkalmat egyedivé, oktatóvá és kreatívvá varázsol.
Más fa-vasút rendszerekkel kompatibilis.
Jó minőségű, nagy felelőséggel kiválasztott alapanyagokból készült. A jelenlegi európai biztonsági előírásoknak megfelel.
27 darab.
Adatok
gyártó
Bigjigs
Magichorse szinkron
1
garancia
6 hónap
Cikkszám
BJT121
Hasonló termékek
-24%
Raktáron
290 Ft
220 Ft
Raktáron
2 190 Ft
-21%
Raktáron
1 390 Ft
1 100 Ft
Raktáron
1 290 Ft
Raktáron
2 390 Ft
-16%
Raktáron
370 Ft
310 Ft