Új jelszó kérése
Monkie Shop

Gondevők

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
3
7
0
7
1
2
Facebook

Boltok, forgalmazók

http://www.bigjigs.hu/boltok

Figyelem! Nem mindegyik üzleteben található meg a teljes választék - ezért kérjük, érdeklődjön előzetesen a bolti készletekről.

- Mini-manó Babacentrum, 1149 Budapest, Nagy Lajos Király útja 112.

- Monkie Shop - 1114 Budapest, Kanizsai utca 1.

- Magic Box Játékbolt, 1042 Budapest, Árpád út 51-53.

- Okosjáték, 1163 Budapest, Veres Péter út 99.

- Asti bababoltok, 1095 Budapest Soroksári út 110-112.

- GALAXY Játékáruház, 1152 Budapest, Szentmihályi út 167. - csak favonat!

- JÁTÉKBOX - Duna Plaza - csak favonat!

Termék részletek


Bigjigs központi pályaudvar - új design

Raktárkészlet: VAN
Bigjigs központi pályaudvar - új design
 • Bigjigs központi pályaudvar - új design
 • Bigjigs központi pályaudvar - új design
 • Bigjigs központi pályaudvar - új design
Fő kategória >Bigjigs >Bigjigs® vasút >Kiegészítők
25 360 Ft25360
Egységár: 2 113 Ft/db
A 12 darabból álló Bigjigs fa központi pályaudvar 4 peronnal rendelkezik. Számos jármű, úgymint 4 autó, a 4 peronon haladó vonatok, és még 1 helikopter közlekedését is össze kell hangolnia. Tartozik a játékhoz egy pontos indulási menetrend, ami megmutatja a pontos indulásokat, célállomásokat is. A gyerekek tájékozódásának fejlesztése elengedhetetlen a biztonságuk érdekében. Mikor később buszra, villamosra szállnak majd, fontos, hogy értsék, a menetidőhöz igazodniuk kell és figyelniük kell a megállókat, a járművek célállomásait, hogy biztosan a megfelelő helyen szálljanak le róluk. Ha elkésnek, nem figyelnek, könnyen eltévedhetnek.
A fa Grand Central állomás nem kevesebb, mint 4 peronja mellett, még további 4 autó is tartozik hozzá, melyek a tetején parkolnak. A fenti parkoló lifttel vagy az oldalsó rámpákon közelíthető meg. A játékhoz tartozik még egy leszállópálya és egy kis helikopter. Különösen interaktív, nagy koncentrációt igénylő játék, ami hosszú órákra leköti az apró forgalomirányítókat. A kisvonatok, mozdonyok, vonat-szettek, pályák és minden egyéb kiegészítő folyamatosan gyűjthető, így egy fő elemmel évekig eljátszanak a gyerekek, hiszen mindig érkezhet valami újdonság születésnapra, névnapra, karácsonyra. Bízza magát a Bigjigs közel 30 éves tapasztalatára, válasszon a legnépszerűbb kreatív fajáték márka több ezer terméke és kiegészítője közül.

3 éves kor felett.
Magasság: 220, szélesség: 500mm, mélység: 310mm.

A Bigjigs vasút egyike a legkomplexebb vasutaknak. A fából készült vasúti termékek széles tárháza (vonat-út, vonat szettek, vonatok, vonat-asztalok, és egyebek) miatt a Bigjigs vasút a tökéletes választás mind az újonnan készülő, mind a már meglévő és bővítésre váró vasutak esetében.
 • gyártó
  Bigjigs
  Magichorse szinkron
  1
  garancia
  6 hónap
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  BJT272
Webáruház készítés