Bigjigs kanyarelem M/M/F

Nincs raktáron
Bigjigs kanyarelem M/M/F
990 Ft
Kanyar-elágazás. A különböző fa útelemek és kiegészítők lehetővé teszik a Bigjigs vasúti rendszer kiterjesztését, hogy elősegíthesse a kreatív játékot.
1 darab. A legtöbb fából készült útszerkezet játékok összekapcsolhatóak a Bigjigs vasúttal.

A Bigjigs vasút egyike a legkomplexebb vasutaknak. Pályáink és kiegészítőink magas minőségű, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak.
A vonatozás nem csak a kisfiúk kedvenc időtöltése, de fejlődésük szempontjából az egyik legfontosabb szerepjáték is. Nem mindegy, hogyan építik a sínt, nem mindegy, melyik elemet hova illesztik, hiszen ha nem tökéletes az alkotás, nem fog a vonat eljutni a célig. A Bigjigs küldetése éppen az, hogy a szórakoztatáson túl játszva fejlesszék a kicsiket. Bigjigs vasút minden eleme kompatibilis egymással, így szabadon variálhatóak a szettek, és sosem válik unalmassá a játék. A kisvonatok, mozdonyok, vonat-szettek, pályák és minden egyéb kiegészítő folyamatosan gyűjthető, így egy fő elemmel évekig eljátszanak a gyerekek, hiszen mindig érkezhet valami újdonság születésnapra, névnapra, karácsonyra. Bízza magát a Bigjigs közel 30 éves tapasztalatára, válasszon a legnépszerűbb kreatív fajáték márka több ezer terméke és kiegészítője közül.
Részletek
Kanyaros-elágazás sínelem. 1 darab.
Remek lehetőség a Bigjigs élmény személyesebbé tételéhez.
Egyedi és képzelőerőt fejlesztő, oktató jellegű játék.
Más fa-vasút rendszerekkel kompatibilis.
Adatok
gyártó
Bigjigs
Magichorse szinkron
1
garancia
6 hónap
Cikkszám
BJT107-1
Hasonló termékek
-24%
Raktáron
290 Ft
220 Ft
Raktáron
6 650 Ft
Raktáron
2 190 Ft
-16%
Raktáron
370 Ft
310 Ft
-21%
Raktáron
1 390 Ft
1 100 Ft
Raktáron
2 390 Ft
Raktáron
1 290 Ft