Új jelszó kérése
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Facebook

Termék részletek


Bigjigs jelzőállomás

Bigjigs jelzőállomás
 • Bigjigs jelzőállomás
 • Bigjigs jelzőállomás
 • Bigjigs jelzőállomás
 • Bigjigs jelzőállomás
7 280 Ft
Egységár: 1 820 Ft/db
Nincs raktáron!
Nagyon fontos fejlesztőjátékunk ez a jelzőállomás. Nem lehet elég korán elkezdeni a jelzőlámpák, a sorompók és a KRESZ oktatását a piciknek, hiszen ez az ő biztonságukat szolgálja. Az autóban ülve, vagy séta közben is segítsük nekik megérteni, hogyan halad a közlekedés, és kinek mikor adjunk elsőbbséget. Ez az élénk és jól kidolgozott jelződoboz és csomópont elem segít rendet és prioritásokat teremteni a gyerekeknek. Élénk színű jelzőlámpák és sorompók tartják féken az utasokat, míg a vonatok eldübörögnek előttük. Tiszta utasításokat adhatnak a járókelők számára a fiatal kezelők. Mivel mindegyik Bigjigs vasúti elem kompatibilis a másikkal, kapcsoljuk össze őket a még több interakció kedvéért! A vonatok elsőbbséget élveznek, és ez az élénk jelzés biztosítja azt, hogy a forgalom rendben halad majd. A játékhoz tartozó instrukciókkal felszerelt tábla segíti a kis kezelőket, hogy mit kell tenniük. Mint mindegyik Bigjigs fejlesztő, kreatív fajáték ez a jelzőállomás is felelősséggel kiválasztott alapanyagból készült, a jelenlegi európai biztonsági előírásoknak megfelel.
A közel 30 éves múltra visszatekintő Bigjigs napjainkban az egyik legnagyobb és legszélesebb választékot kínálja kreatív fajátékokból. Célunk és küldetésünk, hogy a szórakoztatáson és az esztétikai élményen túl fejlesszük és tanítsuk is a gyermekeket. Nem mindegy mit néz a gyermek a tévében, és nem mindegy, hogy mivel játszik.

3 éves kor felett
Magasság: 155mm
Szélesség: 160mm
Hosszúság: 230mm

A termék 3 darabból áll.
A Bigjigs vasút egyike a legkomplexebb vasutaknak. A fából készült vasúti termékek széles tárháza (vonat-út, vonat szettek, vonatok, vonat-asztalok, és egyebek) miatt a Bigjigs vasút a tökéletes választás mind az újonnan készülő, mind a már meglévő és bővítésre váró vasutak esetében.
 • A Bigjigs vasút egyike a legkomplexebb vasutaknak. Pályáink és kiegészítőink magas minőségű, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak.
  A vonatozás nem csak a gyerekek kedvenc időtöltése, de fejlődésük szempontjából az egyik legfontosabb szerepjáték is. Nem mindegy, hogyan építik a sínt, nem mindegy, melyik elemet hova illesztik, hiszen ha nem tökéletes az alkotás, nem fog a vonat eljutni a célig. A Bigjigs küldetése éppen az, hogy a szórakoztatáson túl játszva fejlesszék a kicsiket. Bigjigs vasút minden eleme kompatibilis egymással, így szabadon variálhatóak a szettek, és sosem válik unalmassá a játék. A kisvonatok, mozdonyok, vonat-szettek, pályák és minden egyéb kiegészítő folyamatosan gyűjthető, így egy fő elemmel évekig eljátszanak a gyerekek, hiszen mindig érkezhet valami újdonság születésnapra, névnapra, karácsonyra. Bízza magát a Bigjigs közel 30 éves tapasztalatára, válasszon a legnépszerűbb kreatív fajáték márka több ezer terméke és kiegészítője közül.
 • gyártó
  Bigjigs
  Magichorse szinkron
  1
  garancia
  6 hónap
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  BJT226
Webáruház készítés