Új jelszó kérése
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Facebook

Termék részletek


Bigjigs hegyi pálya vonatszett

Raktárkészlet: NINCS
Bigjigs hegyi pálya vonatszett
34 650 Ft
Nincs raktáron!
A hegyi vasúti szett magasan a legkomplexebb oktató és fejlesztő játék a Bigjigs vonatszettek kínálatában, ráadásul rengeteg szerepjátékbeli lehetőséget rejt magában. Egy daru, egy klasszikus stílusú vasútállomás, egy fordító korong, hidak, viaduktok és jó néhány érdekes elem tartoznak hozzá. A képen és videón is jól látható, mennyire összetett a pálya szerkezete, valamint hogy rengeteg tartozék teszi még izgalmasabbá és színesebbé a játékot. Fából készült autók, dolgozó emberek, fák és jelzőtáblák tartoznak a vonat szetthez, így a kisfiúk mellett a lányok érdeklődését is órákra leköti. A Bigjigs vasút egyike a legkomplexebb vasutaknak. Pályáink és kiegészítőink magas minőségű, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak. A vonatozás nem csak a kisfiúk kedvenc időtöltése, de fejlődésük szempontjából az egyik legfontosabb szerepjáték is. Nem mindegy, hogyan építik a sínt, nem mindegy, melyik elemet hova illesztik, hiszen ha nem tökéletes az alkotás, nem fog a vonat eljutni a célig. A Bigjigs küldetése éppen az, hogy a szórakoztatáson túl játszva fejlesszék a kicsiket. Bigjigs vasút minden eleme kompatibilis egymással, így szabadon variálhatóak a szettek, és sosem válik unalmassá a játék. Bízza magát a Bigjigs közel 30 éves tapasztalatára, válasszon a legnépszerűbb kreatív fajáték márka több ezer terméke és kiegészítője közül.
3 éves kor felett ajánlott.
A termék mérete összeszerelve: szélesség 1,023 m, mélység 86 cm.
112 darabból áll.
  • A Bigjigs vasút egyike a legkomplexebb vasutaknak. Pályáink és kiegészítőink magas minőségű, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak.
    A vonatozás nem csak a kisfiúk kedvenc időtöltése, de fejlődésük szempontjából az egyik legfontosabb szerepjáték is. Nem mindegy, hogyan építik a sínt, nem mindegy, melyik elemet hova illesztik, hiszen ha nem tökéletes az alkotás, nem fog a vonat eljutni a célig. A Bigjigs küldetése éppen az, hogy a szórakoztatáson túl játszva fejlesszék a kicsiket. Bigjigs vasút minden eleme kompatibilis egymással, így szabadon variálhatóak a szettek, és sosem válik unalmassá a játék. A kisvonatok, mozdonyok, vonat-szettek, pályák és minden egyéb kiegészítő folyamatosan gyűjthető, így egy fő elemmel évekig eljátszanak a gyerekek, hiszen mindig érkezhet valami újdonság születésnapra, névnapra, karácsonyra. Bízza magát a Bigjigs közel 30 éves tapasztalatára, válasszon a legnépszerűbb kreatív fajáték márka több ezer terméke és kiegészítője közül.
Webáruház készítés