Új jelszó kérése
Monkie Shop

Gondevők

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
3
7
2
6
2
5
Facebook

Boltok, forgalmazók

http://www.bigjigs.hu/boltok

Figyelem! Nem mindegyik üzleteben található meg a teljes választék - ezért kérjük, érdeklődjön előzetesen a bolti készletekről.

- Mini-manó Babacentrum, 1149 Budapest, Nagy Lajos Király útja 112.

- Monkie Shop - 1114 Budapest, Kanizsai utca 1.

- Magic Box Játékbolt, 1042 Budapest, Árpád út 51-53.

- Okosjáték, 1163 Budapest, Veres Péter út 99.

- Asti bababoltok, 1095 Budapest Soroksári út 110-112.

- GALAXY Játékáruház, 1152 Budapest, Szentmihályi út 167. - csak favonat!

- JÁTÉKBOX - Duna Plaza - csak favonat!

Termék részletek


Bigjigs fűtőház öt beállóval

Raktárkészlet: NINCS
Bigjigs fűtőház öt beállóval
 • Bigjigs fűtőház öt beállóval
15 890 Ft
Egységár: 3 178 Ft/db
Lehetőségek végtelen tárháza ez az 5 mozdonyt kiszolgáló fűtőház. Csak úgy repülni fog vele az idő! Interaktív és nagyon is élethű elemeivel igazán beleélhetik magukat a játékba. A kisfiúk rajonganak a vonatokért, mozdonyokért. De meg kell tanulniuk, hogy ezeket bizony karban is kell tartani, erre is oktatja őket ez a kreatív fagarázs. Egy fordító korong, nyitható ajtók, munkások, két pumpa és rengeteg szerepjátékbeli lehetőség vár a gyerekekre. A tetszés szerint cserélhető "használatban” és „üres" táblák segítségével a kicsik megtanulnak tervezni, rendre és tisztaságra tanítjuk őket. Az 5 darabos játék más fa-vasút rendszerekkel is kompatibilis. A közel 30 éves múltra visszatekintő Bigjigs napjainkban az egyik legnagyobb és legszélesebb választékot kínálja kreatív fajátékokból. Célunk és küldetésünk, hogy a szórakoztatáson és az esztétikai élményen túl fejlesszük és tanítsuk is a gyermekeket. Nem mindegy mit néz a gyermek a tévében, és nem mindegy, hogy mivel játszik. Garázsunkkal nem csak hónapokig, de évekig is el tudnak szórakozni a kicsik, mivel időtálló és magas minőségű alapanyai, melyek megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak, bírják a gyűrődést.
3 éves kor felett.
Szélesség: 420mm.

A Bigjigs vasút egyike a legkomplexebb vasutaknak. A fából készült vasúti termékek széles tárháza (vonat-út, vonat szettek, vonatok, vonat-asztalok, és egyebek) miatt a Bigjigs vasút a tökéletes választás mind az újonnan készülő, mind a már meglévő és bővítésre váró vasutak esetében.
 • gyártó
  Bigjigs
  Magichorse szinkron
  1
  garancia
  6 hónap
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  BJT192
Webáruház készítés