Bigjigs fűtőház két beállóval

Nincs raktáron
Bigjigs fűtőház két beállóval
Bigjigs fűtőház két beállóval
Bigjigs fűtőház két beállóval
Bigjigs fűtőház két beállóval
Bigjigs fűtőház két beállóval
Bigjigs fűtőház két beállóval
4 190 Ft
Egységár: 1 397 Ft/db
Két mozdonyra is elegendő hely van ebben a garázsban. Tartozékként szolgál egy elágazó elem is, hogy a vonatokat saját helyükre tudjuk terelni. A leszedhető tetőszerkezet elősegíti, hogy a kis szerelők könnyedén végezzék javítási munkálataikat. Elősegíti a szerepjátékot. A legtöbb fából készült útszerkezet játékok összekapcsolhatóak a Bigjigs vasúttal. Jó minőségű, nagy felelőséggel kiválasztott alapanyagokból készült. A jelenlegi európai biztonsági előírásoknak megfelel. 3 éves kor felett. Hossz: 270mm. A Bigjigs vasút egyike a legkomplexebb vasutaknak. A fából készült vasúti termékek széles tárháza (vonat-út, vonat szettek, vonatok, vonat-asztalok, és egyebek) miatt a Bigjigs vasút a tökéletes választás mind az újonnan készülő, mind a már meglévő és bővítésre váró vasutak esetében.

A Bigjigs vasút egyike a legkomplexebb vasutaknak. Pályáink és kiegészítőink magas minőségű, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak.
A vonatozás nem csak a gyerekek kedvenc időtöltése, de fejlődésük szempontjából az egyik legfontosabb szerepjáték is. Nem mindegy, hogyan építik a sínt, nem mindegy, melyik elemet hova illesztik, hiszen ha nem tökéletes az alkotás, nem fog a vonat eljutni a célig. A Bigjigs küldetése éppen az, hogy a szórakoztatáson túl játszva fejlesszék a kicsiket. Bigjigs vasút minden eleme kompatibilis egymással, így szabadon variálhatóak a szettek, és sosem válik unalmassá a játék. A kisvonatok, mozdonyok, vonat-szettek, pályák és minden egyéb kiegészítő folyamatosan gyűjthető, így egy fő elemmel évekig eljátszanak a gyerekek, hiszen mindig érkezhet valami újdonság születésnapra, névnapra, karácsonyra. Bízza magát a Bigjigs közel 30 éves tapasztalatára, válasszon a legnépszerűbb kreatív fajáték márka több ezer terméke és kiegészítője közül.
Részletek
Ez a Best Seller mozdony garázs két vonatra elegendő hellyel bír, az útelválasztó irányítja a vonatokat a helyükre.
A leszerelhető tető által minden területet könnyen szemlélhetsz.
Felelősségérzetre tanít és kreatív szerepjátékra bátorít.
Jó minőségű, nagy felelőséggel kiválasztott alapanyagokból készült. A jelenlegi európai biztonsági előírásoknak megfelel.
3 darab. Más fa-vasút rendszerekkel kompatibilis.
Adatok
gyártó
Bigjigs
Magichorse szinkron
1
garancia
6 hónap
Cikkszám
BJT160
Hasonló termékek
Raktáron
4 190 Ft
Raktáron
6 850 Ft
Raktáron
4 980 Ft
Raktáron
6 850 Ft
Raktáron
4 550 Ft