Bigjigs falusi megálló

Nincs raktáron
Bigjigs falusi megálló
4 580 Ft
Vigyázat, vigyázat, vonat érkezik! Ez a vidám falusi állomás két platformmal is rendelkezik, így a sínek bármelyik oldalon futhatnak. Az élénk lámpaoszlop és fa tartozékokkal garantáltan fontos pontja lesz a Bigjigs vasúti rendszerünknek.
A legtöbb fából készült útszerkezet játékok összekapcsolhatóak a Bigjigs vasúttal.
Jó minőségű, nagy felelősséggel kiválasztott alapanyagokból készült. A jelenlegi európai biztonsági előírásoknak megfelel.

3 éves kor felett.
Szélesség: 300mm.

A Bigjigs vasút egyike a legkomplexebb vasutaknak. Pályáink és kiegészítőink magas minőségű, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak.
A vonatozás nem csak a gyerekek kedvenc időtöltése, de fejlődésük szempontjából az egyik legfontosabb szerepjáték is. Nem mindegy, hogyan építik a sínt, nem mindegy, melyik elemet hova illesztik, hiszen ha nem tökéletes az alkotás, nem fog a vonat eljutni a célig. A Bigjigs küldetése éppen az, hogy a szórakoztatáson túl játszva fejlesszék a kicsiket. Bigjigs vasút minden eleme kompatibilis egymással, így szabadon variálhatóak a szettek, és sosem válik unalmassá a játék. A kisvonatok, mozdonyok, vonat-szettek, pályák és minden egyéb kiegészítő folyamatosan gyűjthető, így egy fő elemmel évekig eljátszanak a gyerekek, hiszen mindig érkezhet valami újdonság születésnapra, névnapra, karácsonyra. Bízza magát a Bigjigs közel 30 éves tapasztalatára, válasszon a legnépszerűbb kreatív fajáték márka több ezer terméke és kiegészítője közül.
Részletek
Az aranyos állomás két peronnal bír, hogy a sín mindkét oldalon futhasson.
Minden Bigjigs hálózat központja lesz ez az élénken kidolgozott darab.
Kreatív szerepjátékra bátorít.
Jó minőségű, nagy felelőséggel kiválasztott alapanyagokból készült. A jelenlegi európai biztonsági előírásoknak megfelel.
1 darab. Más fa-vasút rendszerekkel kompatibilis.
Adatok
gyártó
Bigjigs
Magichorse szinkron
1
garancia
6 hónap
Cikkszám
BJT190
Hasonló termékek
Raktáron
4 190 Ft
Raktáron
6 850 Ft
Raktáron
6 850 Ft
Raktáron
4 550 Ft
Raktáron
4 980 Ft