Bigjigs építkezés-vasút szett - 116 db

Nincs raktáron
Bigjigs építkezés-vasút szett - 116 db
Bigjigs építkezés-vasút szett - 116 db
Bigjigs építkezés-vasút szett - 116 db
Bigjigs építkezés-vasút szett - 116 db
44 900 Ft
Egységár: 387 Ft/db
Ez a kemény és zord külsővel rendelkező építő vonat szett a legbátrabb gyerekek számára készült. A szett tartalmaz egy működő darut és egyéb építkezési kelléket. Két hajtómű többféle vagont húz maga után az állomások között. Egyedülálló járműveket és elemeket is tartalmaz. 116 darabból áll. Egyéb kiegészítőkkel a szettet tovább lehet bővíteni. A legtöbb fából készült útszerkezet játékok összekapcsolhatóak a Bigjigs vasúttal. Jó minőségű, nagy felelőséggel kiválasztott alapanyagokból készült. A jelenlegi európai biztonsági előírásoknak megfelel.
A Bigjigs vasút egyike a legkomplexebb vasutaknak. Pályáink és kiegészítőink magas minőségű, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak.
A vonatozás nem csak a kisfiúk kedvenc időtöltése, de fejlődésük szempontjából az egyik legfontosabb szerepjáték is. Nem mindegy, hogyan építik a sínt, nem mindegy, melyik elemet hova illesztik, hiszen ha nem tökéletes az alkotás, nem fog a vonat eljutni a célig. A Bigjigs küldetése éppen az, hogy a szórakoztatáson túl játszva fejlesszék a kicsiket. Bigjigs vasút minden eleme kompatibilis egymással, így szabadon variálhatóak a szettek, és sosem válik unalmassá a játék. A kisvonatok, mozdonyok, vonat-szettek, pályák és minden egyéb kiegészítő folyamatosan gyűjthető, így egy fő elemmel évekig eljátszanak a gyerekek, hiszen mindig érkezhet valami újdonság születésnapra, névnapra, karácsonyra. Bízza magát a Bigjigs közel 30 éves tapasztalatára, válasszon a legnépszerűbb kreatív fajáték márka több ezer terméke és kiegészítője közül.

3 éves kor felett.
Szélesség: 1.26m, mélység: 75cm (összeszerelve).
Adatok
gyártó
Bigjigs
Magichorse szinkron
1
garancia
6 hónap
Cikkszám
BJT019
Hasonló termékek