Új jelszó kérése
Monkie Shop

Gondevők

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
3
7
2
6
2
5
Facebook

Boltok, forgalmazók

http://www.bigjigs.hu/boltok

Figyelem! Nem mindegyik üzleteben található meg a teljes választék - ezért kérjük, érdeklődjön előzetesen a bolti készletekről.

- Mini-manó Babacentrum, 1149 Budapest, Nagy Lajos Király útja 112.

- Monkie Shop - 1114 Budapest, Kanizsai utca 1.

- Magic Box Játékbolt, 1042 Budapest, Árpád út 51-53.

- Okosjáték, 1163 Budapest, Veres Péter út 99.

- Asti bababoltok, 1095 Budapest Soroksári út 110-112.

- GALAXY Játékáruház, 1152 Budapest, Szentmihályi út 167. - csak favonat!

- JÁTÉKBOX - Duna Plaza - csak favonat!

Termék részletek


Bigjigs bulldózer vontatmány

Raktárkészlet: VAN
Bigjigs bulldózer vontatmány
 • Bigjigs bulldózer vontatmány
 • Bigjigs bulldózer vontatmány
3 190 Ft
Egységár: 1 595 Ft/db
A vonatozásnál már csak az építkezés az izgalmasabb. A buldózerekre az építkezéseken van szükség. De hogyan kerülnek oda ezek a nagy, nehéz gépek? Nem az úton, hanem a síneken, hiszen rendelkezünk az ezek szállítására alkalmas vonattal! Egyszerű, a buldózer utazik, csak annyi a feladat, hogy a vonatot elirányítsuk az építkezéshez. A vontatáshoz speciális mágneses kapcsot tudunk használni, ez bármely Bigjigs mozdonnyal kompatibilis, a buldózer pedig leakasztható, ha a szállítás során bármi gond adódna, esetleg útközben meg kell állni egy másik építkezésen is. A gyerekek, különösképpen a fiúk számára nagyon fontos, hogy megértésék, hogyan működnek rajongott vonataik, buldózereik, traktoraik, autóik a gyakorlatban. A Bigjigs ebben is segít, játszva tanítja meg őket arra, hogyan zajlik a nagybetűs élet, hogyan jut el egy nagy buldózer, több vagonnyi autó a világ egyik pontjáról a másikra, hogyan tisztítunk mozdonyt és hogy lehetséges, hogy az a sok vonat nem ütközik egymásba. A több mint 2000 nagy gonddal és felelősséggel megtervezett Bigjigs kreatív fajáték fejleszti a gyerekeket, segít nekik az eligazodásban, a koncentrációban és néha oly’ bonyolult felnőtt élet megértésében is.
3 éves kor felett.
Hossz: 165mm.
A Bigjigs vasút egyike a legkomplexebb vasutaknak. Pályáink és kiegészítőink magas minőségű, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak.
A vonatozás nem csak a gyerekek kedvenc időtöltése, de fejlődésük szempontjából az egyik legfontosabb szerepjáték is. Nem mindegy, hogyan építik a sínt, nem mindegy, melyik elemet hova illesztik, hiszen ha nem tökéletes az alkotás, nem fog a vonat eljutni a célig. A Bigjigs küldetése éppen az, hogy a szórakoztatáson túl játszva fejlesszék a kicsiket. Bigjigs vasút minden eleme kompatibilis egymással, így szabadon variálhatóak a szettek, és sosem válik unalmassá a játék. A kisvonatok, mozdonyok, vonat-szettek, pályák és minden egyéb kiegészítő folyamatosan gyűjthető, így egy fő elemmel évekig eljátszanak a gyerekek, hiszen mindig érkezhet valami újdonság születésnapra, névnapra, karácsonyra. Bízza magát a Bigjigs közel 30 éves tapasztalatára, válasszon a legnépszerűbb kreatív fajáték márka több ezer terméke és kiegészítője közül.

 • gyártó
  Bigjigs
  Magichorse szinkron
  1
  garancia
  6 hónap
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  BJT415
Webáruház készítés