Bigjigs rongybaba - Kelly

Nincs raktáron
Bigjigs rongybaba - Kelly
Bigjigs rongybaba - Kelly
Bigjigs rongybaba - Kelly
Bigjigs rongybaba - Kelly
5 990 Ft
Ismerd meg Kelly-t! Ez a puha és ölelnivaló baba cuki, rózsaszín ruhácskába és hozzá illő kardigánba öltözött.
Egy legjobb barátra vár, akivel megoszthatja a játékra szánt idejét. Ő lehet az a barát, akivel kislányunk megosztja titkait, aki elkíséri egy utazás során, vagy akár vele van éjjel-nappal, még a reggelizés közben is. Fejleszti a kreatív szerepjátékot, segít a gyerekek szociális érzékeinek kifejezésre juttatásában és emellett szépen, ellenőrzött forrásokból származó válogatott alapanyagokból készült, 1 éves kor felett gyermekünk számára biztonsággal választható. A Bigjigs rongybaba kollekcióban rengeteg csodálatos és szerethető karakter megtalálható. Ezek a gondosan válogatott anyagokból készült babák egyik pillanatról a másikra valóban igaz barátokká válhatnak. A Bigjigs kínálatában megtalálhatóak kislányok és kisfiúk, ápoló és doktor babák is, így a kreatív szerepjáték határtalan. A Bigjigs rongybabák több méretben is elérhetőek, válasszon alkalomnak megfelelően.
Bigjigs Toys babák három méretben érhetőek el: 30cm, 35cm és 38cm. A babák öltöztethetőek és mosógépben moshatóak.A babáink a kreatív szerepjátékra bátorítják a kicsiket és fejlesztik a gyerekek szociális készségeit.
Nagy körültekintéssel kiválasztott, minőségi alapanyagokból készült. Az aktuális európai biztonsági előírásoknak megfelel.

1 éves kortól.
Magasság: 35cm.
Részletek
Kelly egy imádnivaló baba, aki azt reméli, hogy legjobb barátok lehetnek majd valakivel, akivel sok szeretetet és kalandot oszt majd meg.
Aranyos rózsaszín ruhája igazi Best Seller-ré tette őt.
Fejleszti a kreatív szerepjátékot és a remek társaságot nyújt.
Nagy körültekintéssel kiválasztott, minőségi alapanyagokból készült, megfelel az aktuális EU-s biztonsági előírásoknak.
1 darab. 1 éves kortól.
Adatok
gyártó
Bigjigs
Magichorse szinkron
1
garancia
6 hónap
Cikkszám
BJD013
Hasonló termékek