Bigjigs közlekedési jelzőtáblák és kiegészítők

Nincs raktáron
Bigjigs közlekedési jelzőtáblák és kiegészítők
5 490 Ft
A Bigjigs közlekedési jelzőtáblákból és kiegészítőkből álló csomag a vasúti/közúti rendszerünk nagyszerű kiegészítője. Tartalmaz 10 jelzőtáblát, két jelzőlámpát, két parkolóórát, egy klasszikus piros postadobozt és egy telefonfülkét. Ráadásul két autentikus kinézetű lámpát is elhelyezhetünk a forgalmas csomópontokon. 18 darabból áll. Jó minőségű, nagy felelősséggel kiválasztott alapanyagokból készült. A jelenlegi európai biztonsági előírásoknak megfelel. 3 éves kor felett. Magasság: 70mm.

A Bigjigs vasút egyike a legkomplexebb vasutaknak. Pályáink és kiegészítőink magas minőségű, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak.
A vonatozás nem csak a kisfiúk kedvenc időtöltése, de fejlődésük szempontjából az egyik legfontosabb szerepjáték is. Nem mindegy, hogyan építik a sínt, nem mindegy, melyik elemet hova illesztik, hiszen ha nem tökéletes az alkotás, nem fog a vonat eljutni a célig. A Bigjigs küldetése éppen az, hogy a szórakoztatáson túl játszva fejlesszék a kicsiket. Bigjigs vasút minden eleme kompatibilis egymással, így szabadon variálhatóak a szettek, és sosem válik unalmassá a játék. A kisvonatok, mozdonyok, vonat-szettek, pályák és minden egyéb kiegészítő folyamatosan gyűjthető, így egy fő elemmel évekig eljátszanak a gyerekek, hiszen mindig érkezhet valami újdonság születésnapra, névnapra, karácsonyra. Bízza magát a Bigjigs közel 30 éves tapasztalatára, válasszon a legnépszerűbb kreatív fajáték márka több ezer terméke és kiegészítője közül.
Részletek
Dekoráld a Bigjigs útrendszered a maximális hatás eléréséhez ezekkel a jelzésekkel, a városon vagy a vidéken egyaránt.
Útjelzéseket, lámpákat, parkolásmérőket, telefont, telefonfülkét és egyebeket tartalmaz.
Még személyesebb és kreatívabb játékot hoz létre.
Jó minőségű, nagy felelősséggel kiválasztott alapanyagokból készült. A jelenlegi európai biztonsági előírásoknak megfelel.
18 darab. 3 éves kortól.
Adatok
gyártó
Bigjigs
Magichorse szinkron
1
garancia
6 hónap
Cikkszám
BJT061
Hasonló termékek
Raktáron
4 980 Ft
Raktáron
7 480 Ft
Raktáron
6 850 Ft
Raktáron
4 190 Ft
Raktáron
6 850 Ft
Raktáron
5 990 Ft
Raktáron
4 550 Ft