Bigjigs "hajóroncs" híd

Nincs raktáron
Bigjigs "hajóroncs" híd
Bigjigs "hajóroncs" híd
Bigjigs "hajóroncs" híd
Bigjigs "hajóroncs" híd
Bigjigs "hajóroncs" híd
Bigjigs "hajóroncs" híd
5 250 Ft
Megérkezett a Bigjigs kalóz kollekciója!
A favasút elemek vidám kalózos kiegészítőkkel, az inspiratív szerepjátékhoz.
A Bigjigs kalóz kollekció eleme ez a hajóroncs híd.

A legtöbb fából készült útszerkezet játékok összekapcsolhatóak a Bigjigs vasúttal.
Jó minőségű, nagy felelősséggel kiválasztott alapanyagokból készült. A jelenlegi európai biztonsági előírásoknak megfelel.
3 éves kor felett.
A Bigjigs vasút egyike a legkomplexebb vasutaknak. A fából készült vasúti termékek széles tárháza (vonat-út, vonat szettek, vonatok, vonat-asztalok, és egyebek) miatt a Bigjigs vasút a tökéletes választás mind az újonnan készülő, mind a már meglévő és bővítésre váró vasutak esetében.

Méretek:
W: 5.40cm H: 11.70cm D: 45.50cm
Részletek
A Bigjigs vasút egyike a legkomplexebb vasutaknak. Pályáink és kiegészítőink magas minőségű, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak.
A vonatozás nem csak a gyerekek kedvenc időtöltése, de fejlődésük szempontjából az egyik legfontosabb szerepjáték is. Nem mindegy, hogyan építik a sínt, nem mindegy, melyik elemet hova illesztik, hiszen ha nem tökéletes az alkotás, nem fog a vonat eljutni a célig. A Bigjigs küldetése éppen az, hogy a szórakoztatáson túl játszva fejlesszék a kicsiket. Bigjigs vasút minden eleme kompatibilis egymással, így szabadon variálhatóak a szettek, és sosem válik unalmassá a játék. A kisvonatok, mozdonyok, vonat-szettek, pályák és minden egyéb kiegészítő folyamatosan gyűjthető, így egy fő elemmel évekig eljátszanak a gyerekek, hiszen mindig érkezhet valami újdonság születésnapra, névnapra, karácsonyra. Bízza magát a Bigjigs közel 30 éves tapasztalatára, válasszon a legnépszerűbb kreatív fajáték márka több ezer terméke és kiegészítője közül.
Adatok
gyártó
Bigjigs
Magichorse szinkron
1
garancia
6 hónap
Cikkszám
BJT264
Hasonló termékek
Raktáron
7 480 Ft
Raktáron
6 850 Ft
Raktáron
4 550 Ft
Raktáron
4 190 Ft
Raktáron
4 980 Ft
Raktáron
6 850 Ft