Bigjigs csontváz alagút

Nincs raktáron
Bigjigs csontváz alagút
3 350 Ft
A Bigjigs Dino-sorozat Borda-alagútja fantázia világba repíti a kicsiket, ahogy próbálnak átjutni vonatukkal ezen a félelmetes csontváz alagúton.
A Bigjigs Rail Brand a legtöbb, fából készült vasúti pályarendszer márka elemeivel kompatibilis.

A Bigjigs vasút egyike a legkomplexebb vasutaknak. Pályáink és kiegészítőink magas minőségű, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak.
A vonatozás nem csak a kisfiúk kedvenc időtöltése, de fejlődésük szempontjából az egyik legfontosabb szerepjáték is. Nem mindegy, hogyan építik a sínt, nem mindegy, melyik elemet hova illesztik, hiszen ha nem tökéletes az alkotás, nem fog a vonat eljutni a célig. A Bigjigs küldetése éppen az, hogy a szórakoztatáson túl játszva fejlesszék a kicsiket. Bigjigs vasút minden eleme kompatibilis egymással, így szabadon variálhatóak a szettek, és sosem válik unalmassá a játék. A kisvonatok, mozdonyok, vonat-szettek, pályák és minden egyéb kiegészítő folyamatosan gyűjthető, így egy fő elemmel évekig eljátszanak a gyerekek, hiszen mindig érkezhet valami újdonság születésnapra, névnapra, karácsonyra. Bízza magát a Bigjigs közel 30 éves tapasztalatára, válasszon a legnépszerűbb kreatív fajáték márka több ezer terméke és kiegészítője közül.
Részletek
3 éves kortól ajánlott.
Magasság: 125mm
Hosszúság: 150mm
Szélesség: 80mm
Bigjigs Rail Brand
Cikkszám: BJT243
Adatok
gyártó
Bigjigs
Magichorse szinkron
1
garancia
6 hónap
Cikkszám
BJT243
Hasonló termékek
Raktáron
4 190 Ft
Raktáron
4 980 Ft
Raktáron
6 850 Ft
Raktáron
6 850 Ft
Raktáron
4 550 Ft