Bigjigs - Falusi híd

Nincs raktáron
Bigjigs - Falusi híd
Bigjigs - Falusi híd
Bigjigs - Falusi híd
Bigjigs - Falusi híd
Bigjigs - Falusi híd
Bigjigs - Falusi híd
4 990 Ft
A kicsik számára nagyszerű lehetőség az a dekoratív falusi híd, amellyel egyedivé varázsolhatják vasúti pályarendszerüket.
A képzelet határtalan lehetőséget nyújt, hiszen a vonatok a falusi híd alatt és magán a hídon is közlekedhetnek.

A Bigjigs vasút egyike a legkomplexebb vasutaknak. Pályáink és kiegészítőink magas minőségű, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak.
A vonatozás nem csak a kisfiúk kedvenc időtöltése, de fejlődésük szempontjából az egyik legfontosabb szerepjáték is. Nem mindegy, hogyan építik a sínt, nem mindegy, melyik elemet hova illesztik, hiszen ha nem tökéletes az alkotás, nem fog a vonat eljutni a célig. A Bigjigs küldetése éppen az, hogy a szórakoztatáson túl játszva fejlesszék a kicsiket. Bigjigs vasút minden eleme kompatibilis egymással, így szabadon variálhatóak a szettek, és sosem válik unalmassá a játék. A kisvonatok, mozdonyok, vonat-szettek, pályák és minden egyéb kiegészítő folyamatosan gyűjthető, így egy fő elemmel évekig eljátszanak a gyerekek, hiszen mindig érkezhet valami újdonság születésnapra, névnapra, karácsonyra. Bízza magát a Bigjigs közel 30 éves tapasztalatára, válasszon a legnépszerűbb kreatív fajáték márka több ezer terméke és kiegészítője közül.


Részletek
3 éves kortól ajánlott.
Magasság: 130mm
Hosszúság: 190mm
Szélesség: 140mm
2 darabból áll.
Bigjigs Rail Brand
Cikkszám: BJT246
Adatok
gyártó
Bigjigs
Magichorse szinkron
1
garancia
6 hónap
Cikkszám
BJT246
Hasonló termékek
Raktáron
6 990 Ft
Raktáron
4 990 Ft
Raktáron
6 990 Ft
Raktáron
5 990 Ft