Bigjigs - Tanyasi vonat szett

VAN
Raktárkészlet:
Bigjigs - Tanyasi vonat szett
Bigjigs - Tanyasi vonat szett
Bigjigs - Tanyasi vonat szett
Bigjigs - Tanyasi vonat szett
18 990 Ft
A kreatív szerepjátéknak csak a képzelet szabhat határt, ha a Bigjigs - Tanyasi vasút szettjével játszanak a kicsik. A vonat áthalad az almafa-alagúton, majd segít a farmereknek a bálák szállításában, mielőtt megállna egy kis pihenőre a kacsaúsztatónál.
További kiegészítők széles választékát kínáljuk, hogy még izgalmasabbá, egyedivé tehessék a kicsik a tanyasi játékteret.
A Bigjigs Rail Brand kompatibilis a legtöbb, fából készült vasúti pályarendszer márka elemeivel.

A Bigjigs vasút egyike a legkomplexebb vasutaknak. Pályáink és kiegészítőink magas minőségű, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak.
A vonatozás nem csak a kisfiúk kedvenc időtöltése, de fejlődésük szempontjából az egyik legfontosabb szerepjáték is. Nem mindegy, hogyan építik a sínt, nem mindegy, melyik elemet hova illesztik, hiszen ha nem tökéletes az alkotás, nem fog a vonat eljutni a célig. A Bigjigs küldetése éppen az, hogy a szórakoztatáson túl játszva fejlesszék a kicsiket. Bigjigs vasút minden eleme kompatibilis egymással, így szabadon variálhatóak a szettek, és sosem válik unalmassá a játék. A kisvonatok, mozdonyok, vonat-szettek, pályák és minden egyéb kiegészítő folyamatosan gyűjthető, így egy fő elemmel évekig eljátszanak a gyerekek, hiszen mindig érkezhet valami újdonság születésnapra, névnapra, karácsonyra. Bízza magát a Bigjigs közel 30 éves tapasztalatára, válasszon a legnépszerűbb kreatív fajáték márka több ezer terméke és kiegészítője közül.
Részletek
3 éves kortól ajánlott.
A játékszett 44 darabból áll.
Bigjigs Rail Brand
Cikkszám: BJT036
Adatok
gyártó
Bigjigs
Magichorse szinkron
1
garancia
6 hónap
Cikkszám
BJT036
Hasonló termékek