Új jelszó kérése
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Facebook

Termék részletek


Bigjigs varázslatos tündér terepasztal

Raktárkészlet: NINCS
Bigjigs varázslatos tündér terepasztal
 • Bigjigs varázslatos tündér terepasztal
 • Bigjigs varázslatos tündér terepasztal
49 740 Ft
Nincs raktáron!
Ez a fából készült, rózsaszín varázslatos vonat-szett egyaránt inspirálja és tanítja a kicsiket. Az asztal lehetővé teszi, hogy egyszerre több gyerek is tudjon játszani és könnyen elérhető legyen a játék valemennyi része, eleme.
Többek közt magas minőségű, fából készült síneket, két vagont húzó, pasztell színű mozdonyt, hajót, helikopter le- és felszálló helyet, hidat, alagutat, fákat, varázsgombákat, tündér figurákat és egy egyszarvút is tartalmaz a szett.
Lapra szerelve szállítjuk, szerelési útmutatóval.

A Bigjigs vasút egyike a legkomplexebb vasutaknak. Pályáink és kiegészítőink magas minőségű, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak.
A vonatozás nem csak a kisfiúk kedvenc időtöltése, de fejlődésük szempontjából az egyik legfontosabb szerepjáték is. Nem mindegy, hogyan építik a sínt, nem mindegy, melyik elemet hova illesztik, hiszen ha nem tökéletes az alkotás, nem fog a vonat eljutni a célig. A Bigjigs küldetése éppen az, hogy a szórakoztatáson túl játszva fejlesszék a kicsiket. Bigjigs vasút minden eleme kompatibilis egymással, így szabadon variálhatóak a szettek, és sosem válik unalmassá a játék. A kisvonatok, mozdonyok, vonat-szettek, pályák és minden egyéb kiegészítő folyamatosan gyűjthető, így egy fő elemmel évekig eljátszanak a gyerekek, hiszen mindig érkezhet valami újdonság születésnapra, névnapra, karácsonyra. Bízza magát a Bigjigs közel 30 éves tapasztalatára, válasszon a legnépszerűbb kreatív fajáték márka több ezer terméke és kiegészítője közül.
 • 3 éves kortól ajánlott.
  Magasság (összeszerelve): 32cm
  Szélesség (összeszerelve): 1.025m
  Mélység (összeszerelve): 73cm

  A játékszett 59 darabból áll.
  BigJigs Toys Brand
  Cikkszám: BJT047
 • gyártó
  Bigjigs
  Magichorse szinkron
  1
  garancia
  6 hónap
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  BJT047
Webáruház készítés