Bigjigs autószállító vagon autóval

Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
Bigjigs autószállító vagon autóval
2 650 Ft
Egységár: 1 325 Ft/db
Ez az erős és megbízható fa tréler egy mágnessel biztosított, leszerelhető autóval rendelkezik. Mivel mágneses kapoccsal ellátott, bármelyik mozdonyra rácsatlakoztató, kompatibilis a többi elemmel, így oda szálltja az autót, ahova az igazgató csak parancsolja. A különösen jó minőségű, felelősséggel kiválasztott alapanyagokból készült Bigjigs játék kicsiben mutatja meg a nagyvilágot. Hány autószállító vagont látnak a gyerekek, és mind milyen izgalmas. Hogyan bír el ennyi autót? Hogyhogy nem szakad le a mozdonyról? A sok kérdésre válaszképp mutassuk meg nekik, és kalauzoljuk el az ifjú forgalomirányítókat és mozdonyvezetőket a vonatok világában. Kreatív fajátékainkkal sok mindent megtanulhatnak, ezzel a vagonnal például barátkozhatnak a fizikával, megfigyelhetik hány vagonon, hány autó fér el, és mi mindent tud elhúzni a kedvenc mozdonyuk.
A közel 30 éves múltra visszatekintő Bigjigs napjainkban az egyik legnagyobb és legszélesebb választékot kínálja kreatív fajátékokból. Célunk és küldetésünk, hogy a szórakoztatáson és az esztétikai élményen túl fejlesszük és tanítsuk is a gyermekeket. Nem mindegy mit néz a gyermek a tévében, és nem mindegy, hogy mivel játszik.


Hossz: 90mm.
A Bigjigs vasút egyike a legkomplexebb vasutaknak. A fából készült vasúti termékek széles tárháza (vonat-út, vonat szettek, vonatok, vonat-asztalok, és egyebek) miatt a Bigjigs vasút a tökéletes választás mind az újonnan készülő, mind a már meglévő és bővítésre váró vasutak esetében.
Adatok
gyártó
Bigjigs
Magichorse szinkron
1
garancia
6 hónap
Cikkszám
BJT442
Hasonló termékek
Raktáron
4 590 Ft
Raktáron
5 980 Ft
Raktáron
5 250 Ft
Raktáron
5 840 Ft
Raktáron
4 590 Ft
Raktáron
4 190 Ft
Raktáron
3 690 Ft
Raktáron
4 790 Ft
Raktáron
2 490 Ft
Raktáron
5 250 Ft